Gå til indhold

EPALE-konference 2019: Livslang læring

Få inspiration til arbejdet med livslang læring i et arbejdsmarkedsperspektiv, når Styrelsen for Forskning og Uddannelse i samarbejde med EU-kommissionen og den Elektroniske Platform for Voksenlæring i Europa EPALE inviterer til konference den 8. oktober 2019.
  • EPALE-konference 2019: Livslang læring
  • 2019-10-08T10:00:00+02:00
  • 2019-10-08T17:00:00+02:00
  • Få inspiration til arbejdet med livslang læring i et arbejdsmarkedsperspektiv, når Styrelsen for Forskning og Uddannelse i samarbejde med EU-kommissionen og den Elektroniske Platform for Voksenlæring i Europa EPALE inviterer til konference den 8. oktober 2019.
  • Tid og sted
  • Hvornår 08. oktober 2019 fra 10:00 til 17:00
  • Hvor DGI-byen, København
  • Målgruppe Repræsentanter for voksenuddannelsessektoren

Epale logo

Verden forandrer sig. Vores arbejdsliv, uddannelsesinstitutioner, værdier og samfund er under forandring, og det kan være svært at følge med. Ændringerne kræver konstant læring og opbyggelse af personlige kompetencer og evner.

Få inspiration til arbejdet med livslang læring i et arbejdsmarkedsperspektiv, når vi i samarbejde med EU-kommissionen og den Elektroniske Platform for Voksenlæring i Europa, EPALE slår dørene op til en konference om temaet livslang læring. Konferencen finder sted tirsdag den 8. oktober 2019 i DGI-byen, København fra 9.00-16.00.

Det er gratis at deltage. Tilmeldingsfristen er onsdag den 2. oktober klokken 24.00

Programmet

I Danmark har vi en lang tradition for voksenlæring og livslang læring. Men hvordan skal uddannelsessystemet forholde sig til de ændrede vilkår? Hvordan skal de etablerede uddannelsesinstitutioner leve op til kravene om decentral læring med eleven i centrum og mange, korte kompetencegivende uddannelser, som fremtidens arbejdsmarked ser ud til at kræve? Hvilke muligheder ligger der uden for det formelle uddannelsessystem?

Det er nogle af de spørgsmål, der vil blive drøftet på konferencen, og hvor du, som deltager, får rig mulighed for at stille spørgsmål og debattere med oplægsholderne.

Se hele programmet her (titler på de enkelte oplæg kommer senere):

konferece-for-voksne.jpg

Målgruppe

Konferencen henvender sig til alle, der beskæftiger sig med voksenuddannelse, voksenundervisning og læring for voksne – formel, uformel som ikke-formel læring – herunder eksempelvis udbydere af almen voksenundervisning, undervisere, uddannelsesledere, folkeoplysende foreninger, frivillighedsorganisationer, sprogcentre, AMU, VEU, forskere og embedsmænd.

Tilmeld dig her

Tilmeld dig konferencen via nedenstående link. Tilmeldingsfristen er onsdag den 2. oktober klokken 24.00:

  • Tilmelding til konferencen [inaktivt link]

Kontakt

Emil Thirup-Sorknæs
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 83 18
Email: ets@ufm.dk
Malene Birgitte Sejberg Rickmann
Specialkonsulent
Tlf.: +45 72 31 89 27
Email: mbsr@ufm.dk

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 18. marts 2024