Gå til indhold

Forskningens Døgn 2019

Kom indenfor, når Forskningens Døgn igen i år slår dørene op for en verden af viden.
  • Tid og sted
  • Hvornår 24. april 2019 09:00 til 01. maj 2019 00:59
  • Hvor I hele landet

Kom til Science Slam med fokus på øjenforskning, bliv klogere på psykens DNA, få din bamse undersøgt for alskens sygdomme, mød dine celler og hør, hvorfor du ældes eller tag en richshow tur med en forsker. Det er blot nogle af de mange ting, du kan opleve, når vi den 24. april åbner videnskabsfestivalen Forskningens Døgn.

I løbet af de 7 døgn festivalen varer, kan du i hele landet gå på jagt i et væld af events og foredrag. Så der er rig mulighed for at få stillet din nysgerrighed og blive meget klogere på alt mellem himmel og jord.

Om Forskningens Døgn

Forskningens Døgn er en landsdækkende videnskabsfestival, der finder sted hvert år i slutningen af april måned med events og foredrag i hele landet, der sætter fokus på forskning og mere end 75.000 besøgende.

Uddannelses- og Forskningsministeriet er initiativtager til Forskningens Døgn. Sekretariatet for Forskningens Døgn er placeret i Styrelsen for Forskning og Uddannelse og varetager den overordnede udvikling, koordinering og markedsføring af videnskabsfestivalen.

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 05. april 2019