Gå til indhold

Horizon 2020-webinar: Hvordan revideres et Horizon 2020-projekt?

I dette webinar gennemgår vi de kontrolmekanismer, som Europa- Kommissionen kan/vil pålægge projektet: Checks, audits, reviews og investigations. Hvad kan ske hvornår, og hvad er en projektdeltagers pligter og rettigheder i den forbindelse. Webinaret afholdes d. 18. november 2020 kl. 10.00.
  • Tid og sted
  • Hvornår 18. november 2020 fra 10:00 til 11:00

Indhold

Projektet er afsluttet, og den afsluttende afrapporteringen er foretaget – så hvad nu? I dette webinar gennemgår vi de kontrolmekanismer, som Europa-Kommissionen kan/vil pålægge projektet. Hvad kan ske hvornår, og hvad er konsekvenserne, når EU ønsker at komme på besøg hos en projektpartner og kigge regnskaberne efter?

Udbytte

Efter dette webinar vil du kende til de forskellige former for EU-kontrol, som en projektdeltager kan blive udsat for, og du vil have fået en forståelse af, hvad en projektdeltagers pligter og rettigheder er i den forbindelse.

Målgruppe

Webinarrækken henvender sig til dig, der arbejder med projektøkonomi i Horizon 2020-projekter. Du kan for eksempel være forskningsadministrator, projektøkonom, controller eller økonomi- og regnskabsmedarbejder i en offentlig institution eller privat virksomhed.

Sprog

Webinaret afholdes på dansk.

Arrangør

EuroCenter i Uddannelses- og Forskningsstyrelsen.

Sådan får du adgang til webinarrummet

Du modtager et direkte link til webinarrummet, når du har tilmeldt dig.

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 28. marts 2022