Gå til indhold

Informationsmøde om mobilitetsprojekter i Erasmus+ for de videregående uddannelser

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen inviterer internationale koordinatorer og andre interesserede til et online-informationsmøde om rammerne for mobilitetsprojekter under Erasmus+ 2021-2027.
  • Tid og sted
  • Hvornår 13. april 2021 fra 10:00 til 13:00
  • Hvor Online - Zoom

Målgruppe

Informationsmødet er målrettet de danske videregående uddannelsesinstitutioner, som er akkrediteret med et Erasmus Charter for Higher Education, og som forventer at ansøge om midler til mobilitetsprojekter i regi af Erasmus+-programmet i de kommende år. 

Informationsmødet henvender sig til koordinatorer og andre, som har en rolle i ansøgningen om Erasmus+-mobilitetsmidler. 

Indhold

Informationsmødet - eller "call-mødet" - vil præsentere rammer og retningslinjer for mobilitetsprojekter blandt videregående uddannelsesinstitutioner i programlandene for Erasmus+, Key Action 131.

Særligt vil der være fokus på nyheder i Key Action 131 (det tidligere KA103), herunder en international dimension i aktionen samt muligheden for i højere grad at kombinere fysisk og virtuel mobilitet.

Programguiden for Erasmus+ 2021-2027 er endnu ikke offentliggjort, men forventes offentliggjort ultimo marts, hvorefter den vil være tilgængelig her på hjemmesiden. Styrelsen forventer ansøgningsfrist for KA131-projekter medio maj 2021.

Tilmelding

Følg nedenstående link for at tilmelde dig informationsmødet. Tilmeldingsfristen er overskredet. 

  • Link til tilmelding

Mødelink og program sendes til de tilmeldte kort før mødet. 

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 12. april 2021