Gå til indhold
Du er her: Forside Aktuelt Arrangementer 2021 Q&A for ansøgere til mobilitetsprojekter i Erasmus+ for unge og undomsarbejdere

Q&A-session for ansøgere til mobilitetsprojekter for unge og ungdomsarbejdere i Erasmus+

Navigation
Uddannelses- og Forskningsstyrelsen afholder en session med spørgsmål og svar for alle ansøgere til mobilitetsprojekter for unge og ungdomsarbejdere i Erasmus+.
Kontakt
Christian Boye Rasmussen
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 79 91
Email: chbr@ufm.dk
Louise Frilund
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 82 81
Email: lfr@ufm.dk

Tid og sted

27. april 2021 fra kl. 14:00 til 15:30
Online

Målgruppe

Sessionen med spørgsmål og svar henvender sig til alle ansøgere, som er i gang med en ansøgning til mobilitetsprojekter for unge og ungdomsarbejdere i Erasmus+.

Indhold

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen vil besvare spørgsmål vedrørende ansøgninger til ungdomsudvekslinger, mobilitet for ungdomsarbejdere og Youth Participation Activities.

Programguiden for den nye programperiode er endnu ikke offentliggjort, men forventes offentliggjort ultimo marts, hvorefter den vil være tilgængelig her på hjemmesiden. Styrelsen forventer ansøgningsfrist for mobilitetsprojekter for unge og ungdomsarbejdere medio maj.

Sessionen vil foregå på dansk.

Tilmelding

Der var tilmeldingsfrist til sessionen fredag den 23. april. Alle tilmeldte deltagere vil modtage et link til Zoom inden den 27. april.

Har du spørgsmål, kan du kontakte ungdom@ufm.dk.

Senest opdateret 26. april 2021