Gå til indhold
Du er her: Forside Aktuelt Arrangementer 2021 Webinar om akkreditering til Erasmus+ for skole-, voksen- og erhvervsuddannelsessektoren

Webinar om akkreditering til Erasmus+ for skole-, voksen- og erhvervsuddannelsessektoren

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen inviterer skole-, voksen- og erhvervsuddannelsessektoren til webinar om akkreditering til Erasmus+ forud for Kommissionens næste frist for akkrediteringsansøgninger (19.10.2021). Webinaret henvender sig til institutioner, der endnu ikke har opnået akkreditering.

Tid og sted

20. september 2021 fra kl. 14:00 til 16:30
Zoom

Hvad er Erasmus-akkreditering?

Erasmus-akkreditering er et værktøj til organisationer, der ønsker at styrke international udveksling og samarbejde inden for områderne:

  • Almen voksenuddannelse og folkeoplysning
  • Dagtilbud, grundskole og ungdomsuddannelse (almen gymnasiale og erhvervsrettede)
  • Erhvervsrettet grund- og efteruddannelse

Fordele ved akkreditering

Akkrediterede Erasmus+-organisationer vil få forenklet adgang til at søge om tilskud til mobilitetsaktiviteter under den igangværende Erasmus+-programperiode (2021-2027). Akkrediteringen er en mulighed, men ikke et krav for at søge om Erasmus+-midler fremadrettet. Hvis en organisation ønsker at indsende en ansøgning på vegne af flere (som konsortium), skal den ansøgende organisation dog være akkrediteret.

Akkreditering henvender sig således til organisationer, som ønsker en tættere tilknytning til Erasmus+-programmet, og som planlægger at søge mobilitetsprojekter kontinuerligt frem mod 2027.  

Webinarets indhold

Webinaret henvender sig til institutioner, der endnu ikke har opnået akkreditering.

På webinaret vil Uddannelses- og Forskningsstyrelsen fortælle mere om, hvad det vil sige at blive akkrediteret til Erasmus+, hvilke muligheder det giver og hernæst gennemgå ansøgningsskemaet, krav og bedømmelseskriterier, så alle er bedst muligt klædt på til at skrive ansøgningen, når webinaret omme. 

Tilmelding til webinaret d. 20.september 2021

Tilmeldingsfristen er overskredet. Skriv til lifr@ufm.dk, hvis du er sent ude. 

    Kommisionens ansøgningsfrist

    Dette års deadline for ansøgninger om Erasmus-akkreditering er 19. oktober 2021 klokken 12.00

    Senest opdateret 17. september 2021