Gå til indhold

Konference: Kompetencebehov inden for life science

Life science-industrien rummer store potentialer, og derfor er det afgørende med en arbejdsstyrke, der løbende har og udvikler de rette faglige kompetencer.

Hvis Danmark skal fortsætte med at realisere life science-industriens potentialer, samt skabe og fastholde jobs af høj kvalitet, er det afgørende med en arbejdsstyrke, der løbende udvikler de rette faglige kompetencer – det efterlader et behov for kompetenceudvikling og videreuddannelse.

På konferencen blev der både sat fokus på de aktuelle og fremtidige kompetencebehov inden for life science-området. Derudover der både debatter og dialoger om et styrket samspil mellem efter- og videreuddannelse og udviklingen i den danske life science-industri, hvor behov og krav til arbejdsstyrkens kompetencer er under stor forandring i disse år.

Via nedenstående link finder du programmet fra konferencen, samt videoer under hvert programpunkt og præsentationer fra de fem arbejdssessioner.  

Konferencen var arrangeret af den arbejdsgruppe*, som er etableret i medfør af initiativ 25 fra ’Strategi for life science’ (maj 2021) om ’Styrket fokus på kompetenceudvikling og efteruddannelse inden for life science’, og henvender sig til uddannelsesudbydere, vidensinstitutioner, virksomheder og interesseorganisationer.  

* Deltagere i arbejdsgruppen: Uddannelses- og Forskningsstyrelsen (formand), Erhvervsministeriet, Bioneer, Danish Life Science Cluster, Lif, Medicoindustrien, DI Life Science, Akademikerne, Pharmadanmark, FH, Dansk Sygeplejeråd, Københavns Universitet, Professionshøjskolen Absalon og Erhvervsakademi Aarhus.

Kontakt

Line Thorup
Specialkonsulent
Tlf.: +45 72 31 81 90
Email: lith@ufm.dk
Olivia Mathilda Bodo Hansen
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 86 67
Email: ombh@ufm.dk

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 20. januar 2023