Gå til indhold
Du er her: Forside Aktuelt Arrangementer 2022 Webinar: EIC – Gode tips til din ansøgning (engelsk)

Webinar: EIC – Gode tips til din ansøgning (engelsk)

Det Europæiske Innovationssråd (EIC) er EU’s program for udviklingen af banebrydende teknologier. Dette webinar giver indblik i både ansøgers og evaluators erfaring med ansøgningsprocessen til EIC. Webinaret afholdes tirsdag den 3. maj 2022 kl. 09:00-11:00 og vil foregå på engelsk.
Kontakt
Barbara Spano
Chefkonsulent
Tlf.: +45 72 31 95 15
Email: bsp@ufm.dk

Tid og sted

03. maj 2022 fra kl. 09:00 til 11:00

Indhold

EIC arbejdsprogrammet for 2022 retter sig mod forskere og virksomheder, som søger støtte til udvikling og opskalering af banebrydende teknologier med stort markedspotentiale.

Dette webinar har fokus på ansøgnings- og evalueringsprocessen i EIC. Der vil være oplæg fra en EIC Pathfinder-modtager og en konsulent med speciale i EIC Accelerator, som vil fortælle om deres erfaringer med skriveprocessen, samt hvordan de adresserer EIC-målsætningerne: High risk-high gain, ambitionen om opskalering etc.

Der vil også være et oplæg fra en EIC evaluator, som vil fortælle om, hvordan EIC Accelerator-ansøgninger bliver bedømt, og om hvad der udgør en succesfuld ansøgning.

Oplægsholderne vil være EIC Pathfinder-modtager, Professor Nini Pryds, Danmarks Tekniske Universitet, konsulent Lana Stankovic, Nordic Innovators og EIC evaluator, Shervin Bahrami, IFF Health.

Webinaret bliver holdt af de danske nationale kontaktpunkter for EIC, Barbara Spanó og Kathrine Hennings.

Målgruppe

Rådgivere og fundraisers, samt danske forskere og virksomheder der søger støtte til udviklingen af en given innovation fra idé til marked.

Sprog

Webinaret afholdes på engelsk.

Arrangør

EuroCenter i Uddannelses- og Forskningsstyrelsen

Sådan får du adgang til webinaret 

Du modtager et direkte zoom-link til webinarrummet, umiddelbart før webinaret afholdes.

Læs mere

Senest opdateret 24. juni 2022