Gå til indhold

Webinar: Kræftmissionen – det skal du vide om missionen (engelsk)

Webinaret præsenterer Kræftmissionen og danske institutioners muligheder for at søge midler til konkret forskning og implementering. Vil du vide mere om dette og om førstehåndserfaringer fra to danske projekter, som modtager midler fra missionen, så deltag i webinaret den 12. juni, kl. 13-15:00.
  • Tid og sted
  • Hvornår 12. juni 2023 fra 13:00 til 15:00
  • Hvor Zoom

Indhold

Vi vil dykke ned i Kræftmissionen, der giver danske institutioner mulighed for at søge midler til kræftforskning og udvikling i alle stadier, fra forståelse af sygdom, til diagnostik og patienthåndtering. Missionen er en af fem EU-missioner, der skal finde konkrete løsninger på store europæiske samfundsudfordringer.

Du vil på webinaret få mulighed for at høre, hvilke overvejelser Europa-Kommissionen har gjort i forbindelse med udarbejdelse og oprettelse af missionerne, og særligt Kræftmissionen.

Derudover vil to succesfulde danske forskere dele erfaringer og gode råd fra deres projekter, så du kan få inspiration til og gode råd om at søge midler fra Kræftmissionen.

Oplægsholderne vil være:

  • Head of Sector Annika Nowak fra Europa-Kommissionen
  • Professor på institut for virksomhedsledelse Søren Tollestrup Askegaard fra Syddanmarks Universitet
  • Professor i klinisk onkologi og personlig medicin Ulrik Lassen fra Rigshospitalet og Københavns Universitet. 

Målgruppe

Forskere fra danske universiteter, patientforeninger, hospitaler, professionshøjskoler, regioner og andre institutioner, der ønsker indblik i og forståelse for Kræftmissionen, samt regionale EU-kontorer og andre EU-rådgivere.

Sprog

Webinaret afholdes på engelsk.

Arrangør

Webinaret bliver afholdt af Anne Overgaard Jørgensen og Emma Winther fra EuroCenter i Uddannelses- og Forskningsstyrelsen. De er begge nationale kontaktpunkter for Sundhed, Klynge i Horizon Europe, i Danmark. 

Sådan får du adgang til webinaret 

Du modtager et direkte zoom-link til webinarrummet, dagen før webinaret afholdes.

Læs mere 

Kontakt

Emma Emilie Højer Winther
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 78 99
Email: ehw@ufm.dk

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 30. november 2023