Gå til indhold

Opdateret liste over tidsskrifter i den bibliometriske forskningsindikator

21. december 2011
Autoritetslisten over tidsskrifter, som indgår i den bibliometriske forskningsindikator, er udkommet i en opdateret version for 2011 med et antal nye tidsskriftstitler samt nye niveauer.

Nyhed fra Styrelsen for Forskning og Innovation

Autoritetslisten for tidsskrifter dækker 67 fagområder og er en samlet liste over de tidsskrifter, som er pointgivende i den bibliometriske forskningsindikator. Tidsskrifterne er sorteret for hvert fagområde med deres niveauangivelse. Niveauerne er det høje niveau 2 og det normale niveau 1.

Det er forskere med faglig indsigt i de pågældende områder, som både har valgt hvilke tidsskrifter, som skal med på listen, og også har tildelt niveauer til tidsskrifterne. Listen knyttes til publikationer, som er udkommet i 2011, og vil være udgangspunkt for fordelingen af en mindre del af basismidlerne til universiteterne i 2013.

Autoritetslisten for forlag er en samlet liste for alle fagområder. Forlagslisten for 2011 er identisk med forlagslisten fra 2010, som allerede er at finde på hjemmesiden. Forlagene er ikke niveauinddelte i 2011, men vil blive det fremadrettet fra 2012.

Find listerne her:

 

Handlinger tilknyttet webside