Gå til indhold

Klogskabens ministerium byder indenfor på Kulturnatten

04. oktober 2012
Mød Danmarks første astronaut, nogle af de klogeste hoveder og grin, når komikeren Sebastian Dorset indtager scenen med et show, der handler om at være klog. Oplev de mange sjove stande med udstillinger, tests og smagsprøver, hvor du fx kan smage på molekylær mad og se designstuderende i aktion

Nyhed fra Styrelsen for Forskning og Innovation

Uddannelsesministeriet inviterer indenfor til Kulturnatten fredag den 12. oktober kl. 18.00 – 24.00

Forestil dig, at du rejser ud i rummet, er kaptajn på et skib eller kører i en bil uden benzin. Det er blot nogle af de oplevelser, du kan få, når Uddannelsesministeriets inviterer indenfor til Kulturnatten.

Her er et par eksempler på, hvad du kan opleve:
Mød Danmarks første astronaut

Mød Andreas Mogensen, astronaut ved ESA og adjungeret lektor på DTU Space. Hør ham fortælle om sjove og lærerige oplevelser i forbindelse med øvelser og træning, der skal forberede ham på livet i rummet. Se flotte og fascinerende billeder og bliv betaget af indtryk fra rummet.

Hør begavet humor

Måske tænker du, at der ikke er meget humor i forskning og uddannelse, men det laver komikeren Sebastian Dorset om på. Se den begavede og skarpe Sebastian Dorset optræde med et show, der med humoren i centrum, sætter fokus på, hvad det er forskning og uddannelse kan.

Smag på molekylær mad

Få smag for islandsk tang, når kandidatstuderende fra Institut for Fødevarevidenskab på Københavns Universitet byder på smagsprøver med tangis. Hør om molekylær mad, og se et flot spisestel designet af studerende fra Kunstakademiets Designskole, Bornholm.

Se design i aktion

Kom og se med når designstuderende fra Kunstakademiets Designskole arbejder med nye idéer til modedesigns direkte på kroppen. Følg designprocessen på tæt hold og se hvilket arbejde, der ligger bag design af tøj.

Kl. 19.30: Astronauten Andreas Mogensen går på scenen umiddelbart efter, og kl. 20.00 er Sebastian Dorset klar til at give dig et godt grin.

Arrangementet finder sted i Bredgade 40, 1260 København K. fredag den 12. oktober kl. 18.00 – 24.00.

Find vej til ministeriet

Handlinger tilknyttet webside