Gå til indhold

Den Europæiske Ungdomsuge er skudt i gang!

28. maj 2013
Den Europæiske Ungdomsuge 2013 er sat i gang. Hundredvis af arrangementer og aktiviteter afholdes i hele Europa på nationalt og europæisk plan, lige fra offentlige debatter til konferencer og filmfestivaler.

Europæisk Ungdomsuge Logo 2013Søndag d. 26. maj blev den Europæiske Ungdomsuge skudt i gang over hele Europa, og den varer til og med d. 2. juni. Det er sjette gang, at den Europæiske Ungdomsuge fejres, og i løbet af ugen vil der blive afholdt arrangementer og aktiviteter i alle de 33 lande, som deltager i Aktive Unge programmet.

Ungdomsugen 2013

Den Europæiske Ungdomsuge fejrer alle de mange vellykkede resultater, som ungdomsprogrammerne har hjulpet på vej igennem 25 år og sætter fokus på unges aktive medborgerskab og valget til Europa-Parlamentet i 2014. 

Ungdomsugen i Danmark


I Danmark afholdes der tyve forskellige arrangementer rundt om i landet, så der er god mulighed for at finde et arrangement nær dig. Du kan læse mere om tid og sted for alle de spændende projekter på vores hjemmeside.  


Ungdomsugen på Facebook

På Aktive Unges Facebookside har du samtidig mulighed for at høre mere fra projekterne, mens de finder sted.

Følg med i begivenhederne i Europa

Der er i år rigtig mange muligheder for at følge med i begivenhederne i de andre europæiske lande, og du finder seneste nyt og en beskrivelse af alle projekterne på den Europæiske Ungdomsuges officielle hjemmeside. Her kan du også følge med via Instagram og Twitter. 

Endelig kan du slutte ugen af med en fest, hvis du er så heldig at befinde dig i Bruxelles. Her fejres Ungdomsugen i stor stil med både prisuddeling og politisk debat.
Rigtig god Europæisk Ungdomsuge 2013!!

Handlinger tilknyttet webside