Gå til indhold

Det Frie Forskningsråd udbyder forskningsmidler for 1 mia. kr. i 2014

28. juni 2013
Det Frie Forskningsråd indkalder med Opslag E2013 og F2014 ansøgninger om støtte til forskningsaktiviteter inden for alle videnskabelige hovedområder med start i 2014.

Opslaget indeholder forskerkarriereprogrammet Sapere Aude, DFF-Forskningsprojekter 1, 2 og 3, DFF-Individuelle Postdocstipendier, DFF-MOBILEX Mobilitetsstipendier og Forskeruddannelse uden for universiteterne (ph.d.). Desuden kan der søges om støtte til en række mindre virkemidler.

Det Frie Forskningsråd har som overordnet formål at sikre, at kvaliteten af den grundlagsskabende forskning i Danmark er så høj som overhovedet mulig. Rådet lægger derfor afgørende vægt på høj forskningsfaglig kvalitet i de projekter, som rådet støtter.

”Det Frie Forskningsråd arbejder til enhver tid på at sikre, at de frie forskningsmidler i Danmark udmøntes bedst muligt. Med de udbudte virkemidler i Opslag E2013 og F2014 kan rådet i 2014 støtte alle videnskabelige felter på alle niveauer i dansk forskning - fra de yngre forskere på vej frem i karrieren til etablerede topforskere i professorstillinger”, siger Det Frie Forskningsråds bestyrelsesformand Peter Munk Christiansen.

Der vil i september måned blive afholdt informationsmøder seks forskellige steder i Danmark. Tid og sted for møderne fremgår af opslaget s. 7.

Handlinger tilknyttet webside