Gå til indhold

Europa-Kommissionen lancerer de første opslag i Horizon 2020

11. december 2013
De første opslag om projektforslag er nu blevet offentliggjort under EU's største forsknings- og innovationsprogram, Horizon 2020 (H2020). Opslagene spænder fra støtte til grundforskning over anvendt forskning til innovation. Der er også særlige opslag rettet mod små og store virksomheder.

Budgettet i Horizon 2020 

Programmet vil løbe fra 2014 til 2020, og det totale budget for perioden forventes at nå 592 milliarder kroner. Dette repræsenterer en stigning på næsten 30 procent i reelle midler sammenlignet med det tidligere forskningsprogram, EUs 7. rammeprogram (FP7).

Én indgang til opslagene

Opslagene til projektforslag er offentliggjort på Europa-Kommissionens særlige portal for ansøgere og deltagere. Portalen er blevet designet som den eneste adgang for alle deltagere i Horizon 2020, de tidligere programmer (FP7 og CIP) og andre finansieringskilder som f.eks. COSME, som flere medlemslande står bag.

Desuden er portalen designet til at guide nye ansøgere såvel som de mere erfarne brugere med at finde relevante opslag. Du kan finde opslag indenfor dit område og din profil ved at bruge nøgleord og filtre på portalen:

Rådgivning

EuroCenter vil, som det danske nationale kontaktpunkt for alle områderne i Horizon 2020, med glæde hjælpe dig med at forberede en succesfuld ansøgning.

Handlinger tilknyttet webside