Gå til indhold

Europa-Kommissionen offentliggør indkaldelse af forslag og programvejledning for Erasmus+

17. december 2013
Nu kan du se, hvilke projektforslag der kan søges i 2014 under EU’s nye uddannelsesprogram, Erasmus+ og læse i programvejledningen om, hvordan man ansøger.

Indkaldelse af forslag

Europa-Kommissionen offentliggør nu indkaldelsen af forslag til de projekter og støttemuligheder der eksisterer i det nye uddannelsesprogram Erasmus+.

Mulighederne spænder fra individuel mobilitet over samarbejde om innovation og videndeling til støtte for politikudvikling. Der er 1,8 milliarder EUR til rådighed for støtte i 2014 indenfor Erasmus+ programmet.

Hvem kan søge?

Programmet er åbent for organisationer på alle niveauer inden for det formelle uddannelsessystem, samt inden for ungdom og idræt. Enkeltpersoner kan ikke ansøge direkte om tilskud, men bør i stedet kontakte deres organisation.

Der vil løbende komme opslag på Uddannelsesministeriets hjemmeside og nyhedsbrev omkring indkaldelse af ansøgninger til de enkelte aktiviteter – både dem der kan søges gennem Styrelsen for Videregående Uddannelser, og dem som søges centralt hos Europa-Kommissionen.

Bemærk at der er varierende ansøgningsfrister for de enkelte aktiviteter. Ansøgningsprocessen foregår gennem et online ansøgningssystem. De første ansøgningsskemaer vil blive offentliggjort ultimo januar.

Programvejledning for Erasmus+

Programvejledningen giver detaljerede oplysninger om hvilke muligheder man har for at søge tilskud gennem Erasmus+ og hvordan man ansøger. Mere præcist finder du information om mål, prioriteter, støttemuligheder for hver aktion, tekniske oplysninger om ansøgnings- og udvælgelsesprocessen, samt økonomiske og administrative bestemmelser, der er forbundet med tildelingen af støtte.

Kontakt

Jette Esager Rasmussen
Souschef
Tlf.: +45 72 31 88 97
Email: jera@ufm.dk

Handlinger tilknyttet webside