Gå til indhold

Find nemt vej til Erasmus+ tilskudsmidler

I forbindelse med lanceringen af det nye Erasmus+ program, der træder i kraft 1. januar 2014, offentliggør Styrelsen for Videregående Uddannelser en ny Erasmus+ sektion på fivu.dk med information til potentielle ansøgere om tilskudsmulighederne.

I dag lanceres det nye Erasmus+ program ved en stor konference i DGI-byen, København. I den forbindelse offentliggøres en ny sektion om Erasmus+ programmet på hjemmesiden, som kan besøges via: 

Erasmus+ er navnet på EU's nye uddannelsesprogram, der samler alle tilskud og muligheder for uddannelse, ungdom og idræt i et samlet program for unge, studerende og undervisere. Det nye Erasmus+ program bliver enklere og har med et samlet budget over 14 milliarder euro flere midler end de tidligere EU-programmer såsom Programmet for Livslang Læring og Aktive Unge.

Der er på den nye sektion lagt vægt på, at nye brugere såvel som tidligere brugere af EU-programmerne kan finde information om lige præcis deres muligheder for at søge om tilskud fra Erasmus+ programmet. Derfor er det nu muligt at tilgå de væsentlige informationer via flere indgange. Man kan således navigere efter sektor, tidligere navne for sektorprogrammerne (eksempelvis Comenius og Grundtvig), målgruppe eller aktivitetsform.

Vi håber med den nye indgang, at flere potentielle ansøgere nemt finder vej til tilskudsmidlerne – til gavn for de danske undervisnings- og læringsmiljøer.

Erasmus+ logo

Mere information

Læs mere om det nye Erasmus+ program på:

Har du spørgsmål til Erasmus+ programmet, kan du kontakte specialkonsulent Jette Esager Rasmussen, jera@ui.dk.

Har du spørgsmål eller kommentarer til selve hjemmesiden, kan du kontakte specialkonsulent Berit Krøyer Rasmussen, bkr@ui.dk

Kontakt

Jette Esager Rasmussen
Souschef
Tlf.: +45 72 31 88 97
Email: jera@ufm.dk

Handlinger tilknyttet webside