Gå til indhold

Søg tilskud til ungdomsprojekter i Europa med Erasmus+

17. december 2013
Arbejder du i ungdomssektoren, og kunne du tænke dig at styrke den europæiske dimension i dit arbejde og i din organisation? Så er det europæiske Erasmus+:Aktive Unge program måske noget for dig.

Styrelsen for Videregående Uddannelser inviterer til informationsmøder om det nye europæiske rammeprogram Erasmus+, herunder Aktive Unge-programmet for ungdomssektoren. Informationsmøderne er både rettet mod den erfarne projektholder og dig, som er helt ny i europæisk samarbejde.

Der afholdes tre informationsmøder i februar i henholdsvis København den 4. og 5. februar, Odense den 11. februar og Aarhus den 18. februar.

Møderne skal give grundlag for at kunne gå videre med en ansøgning, som kan være klar ved den forventede ansøgningsfrist i marts 2014. På informationsmøderne kan du høre, hvordan din organisation kan få tilskud til europæiske ungdomsprojekter, herunder strategiske partnerskaber og ungdomsudvekslinger. Derudover kan du høre om EU’s prioriteter på området, de praktiske detaljer i den enkelte tilskudssammensætning, hvem der kan ansøge, hvem du kan samarbejde med og hvilke krav, der er til afrapportering.

Kort om Erasmus+

Erasmus+ samler alle EU-tilskud til uddannelse, ungdom og idræt under én ramme. Erasmus+ afløser således en række tidligere programmer, bl.a. EU’s Program for Livslang Læring og programmet Aktive Unge. Erasmus+ dækker alle uddannelsessektorer og giver vide muligheder for at lave internationale udvekslinger og projekter på tværs af Europas grænser. Der er tilbud målrettet de forskellige sektorer, men programmet åbner også op for projekter på tværs af sektorer og organisationstyper.  I forhold til tidligere programmer, giver Erasmus+ mulighed for samarbejde mellem en meget bredere vifte af organisationer og institutioner.

Tid og sted

Aarhus

Informationsmøde om Erasmus+: Aktive Unge i Aarhus den 18. februar 2014 kl. 10.00 – 16.00. Morgenmad fra kl. 9.30.

Sted: Scandic Aarhus City, Østergade 8-10, 800 Aarhus C.

København

Informationsmøde om Erasmus+: Aktive Unge i København den 4. og 5. februar 2014 kl. 10.00 – 16.00. Morgenmad fra kl. 9.30.

Sted: Scandic Copenhagen, Vestersøgade 6, 1601 København.

Informationsmødet i København er delt i to og foregår over to dage. Den 4. februar vil være et generelt informationsmøde om Erasmus+, mens den 5. februar vil være et særligt informationsmøde med fokus på KA2, de strategiske partnerskaber. Der er mulighed for overnatning på Scandic Copenhagen for 20 deltagere.

Odense

Informationsmøde om Erasmus+: Aktive Unge i Odense 11. februar kl. 10.00 – 16.00. Morgenmad fra kl. 9.30.

Sted: Scandic Odense, Hvidkærvej 25, 5250 Odense.

Tilmelding

 Frist for tilmeldinger: onsdag d. 15. januar 2014 kl. 12.00

Handlinger tilknyttet webside