Gå til indhold

Kvalitetsudvalget byder gode forslag velkommen

12. december 2013
Det nye Udvalg for Kvalitet og Relevans i de Videregående Uddannelser har planlagt de første skridt i sin dialogproces og beder samtidig om input på sin hjemmeside fivu.dk/kvalitetsudvalget.

Nyhed fra Udvalg for Kvalitet og Relevans i de Videregående Uddannelser

Uddannelsesminister Morten Østergaard nedsatte på regeringens vegne et Udvalg for Kvalitet og Relevans i de Videregående Uddannelser (Kvalitetsudvalget) den 30. oktober 2013.

Kvalitetsudvalget skal komme med anbefalinger til, hvordan de videregående uddannelsers kvalitet, relevans og sammenhæng kan forbedres inden for den eksisterende økonomiske ramme på området.

Studerende, undervisere, arbejdsgivere og andre med interesse og viden om de videregående uddannelser har stor indsigt i, hvor der er udfordringer, og hvad der kan gøres bedre i det videregående uddannelsessystem.

Udvalget efterspørger derfor idéer, forslag, kommentarer og indspil til forbedringer af kvalitet, relevans og sammenhæng.

Samtidig er udvalget ved at planlægge en række møder og besøg på udvalgte institutioner og med udvalgte aktører i de kommende måneder. Formålet er at indsamle viden og indgå i dialog med aktørerne indenfor de videregående uddannelser.

Man kan læse mere om Kvalitetsudvalget, og om hvordan man bidrager til udvalgsarbejdet, på hjemmesiden:


Kontakt Kvalitetsudvalget på  


KUV Udvalg for Kvalitet og Relevans i de Videregående Uddannelser

Kvalitetsudvalget og dets sekretariat er en selvstændig forvaltningsmyndighed uafhængig af Uddannelsesministeriet. Læs mere på www.fivu.dk/kvalitetsudvalget

Handlinger tilknyttet webside

Afsendere

Kvalitetsudvalget

Kvalitetsudvalget