Gå til indhold

Ny standardbeskrivelse til alle dimittender -obligatorisk tillæg til Diploma Supplement

10. juni 2013
Uddannelsesministeriet udsender ny, revideret engelsksproget standardbeskrivelse af det videregående uddannelsessystem. Standardbeskrivelsen skal vedlægges det engelsksprogede tillæg til eksamensbeviset, Diploma Supplement, der udstedes til alle dimittender.

Lovgivningen forpligter alle videregående uddannelsesinstitutioner i Danmark til at udstede et Diploma Supplement til studerende, der afslutter en hel uddannelse. Det skal ske samtidig med udstedelse af eksamensbeviset. Som del af Diploma Supplement skal der vedlægges en standardbeskrivelse af det danske uddannelsessystem på engelsk. Det er denne standardbeskrivelse, der nu foreligger i en revideret version.

Diploma Supplement er et engelsksproget tillæg til eksamensbeviser for videregående uddannelser og skal fremme den internationale mobilitet og uddannelsernes gennemsigtighed ved at give færdiguddannede fyldestgørende dokumentation for den uddannelse, de har gennemgået, herunder oplysninger om indhold, omfang, niveau og erhvervsmæssigt sigte.

Find den nye standardbeskrivelse på ministeriets hjemmeside:

Handlinger tilknyttet webside