Gå til indhold

Programmet for Livslang Læring - her er resultaterne

18. september 2013
Det franske nationale agentur for LLP har samlet en række studier af uddannelsesmobilitet og europæiske samarbejdsprojekter på et interaktivt kort.

Er det lettere for Erasmus-studerende at få job efter studiet? Hvilke resultater har erhvervsskoler udviklet med tilskud fra  Leonardo-programmet? Og hvad får skoler ud af at deltage i skolepartnerskaber?

Det er nogle af de spørgsmål, som forskellige nationale agenturer for LLP i Europa har fundet svar på, og som du nu kan få indblik i via et interaktivt Europa-kort.

Kortet, der er udarbejdet af det franske nationale agentur, samler alle de effektmålinger, som de nationale agenturer, Europa-Kommissionen og andre organisationer har gennemført af programmets forskellige aktioner.

Ved at klikke på de forskellige lande, kan du se et kort resumé af de studier, der er er gennemført, og læse rapporterne i pdf-format.

Det interaktive kort er blevet til på baggrund af en konference om, hvordan effekterne af det kommende Erasmus+ program kan maksimeres. Erasmus+ træder i kraft fra 1. januar 2014 og forventes at have større fokus på formidling af resultater end det tidligere program.

Handlinger tilknyttet webside