Gå til indhold

Psst, psst Projektkortet

23. januar 2013
Vidste du, at du kan hente viden om næsten 2000 internationale projekter i Styrelsens projektdatabase? Nyhed fra Styrelsen for Universiteter og Internationalisering.

- Vi ønsker at undersøge den positive påvirkning som sund mad og fysiske aktiviteter har på indlæringen, forklarer lærerne på Abildgaard Skolen i Frederikshavn, som sammen med partnerskoler i ni andre europæiske lande har kortlagt deres elevers forskellige holdninger til mad, drikke og fysisk aktivitet, og hvordan holdningerne indvirker på læring.

'Healthy eating and physical activities to promote learning for a better lifestyle' hedder dette projekt, som er et af næsten 2000 internationale samarbejder, som er samlet til frit gennemsyn i Projektkortet.

Kortet er en online-database, som giver dig mulighed for at søge inspiration i de projekter, som i de seneste fem år har fået tilskud fra Programmet for Livslang Læring, Nordplus eller andre af de tilskudsordninger, som Styrelsen administrerer.

Det er muligt at søge projekter ud fra uddannelsessektor, region, institutionstype, navnet på den ansøgende organisation og meget mere. Og det fremgår selvfølgelig også, hvilket program man skal søge for at få tilskud til tilsvarende aktiviteter.

Handlinger tilknyttet webside