Gå til indhold

Revision af ErhvervsPhD-ordningens retningslinjer for obligatoriske informationsmøder og ansættelseskontrakter

18. december 2013
Retningslinjerne for ErhvervsPhD-ordningen er blevet opdateret i forhold til de obligatoriske informationsmøder for parter i godkendte ErhvervsPhD-projekter og i forhold til ansættelseskontrakter.

Retningslinjer for ErhvervsPhD-ordningen er opdateret i forhold til de obligatoriske informationsmøder for vejledere og studerende i godkendte ErhvervsPhD-projekter. Opdateringen består i, at  universitetet nu ikke kan modtage tilskud, før universitetsvejlederen har deltaget i det obligatoriske informationsmøde. Det samme gør sig allerede gældende for virksomheden i forhold til virksomhedsvejlederens deltagelse.

Retningslinjer for ErhvervsPhD-ordningen er også opdateret i forhold til ErhvervsPhD-studerendes ansættelseskontrakter. I denne forbindelse består opdateringen i, at en ErhvervsPhD-studerendes ansættelseskontrakt ikke må indeholde uddannelsesklausuler eller lignende, der pålægger kandidaten at godtgøre virksomhedens udgifter til uddannelsen ved uddannelsens afbrydelse eller ved jobskifte efter et afsluttet ErhvervsPhD-projekt.

Handlinger tilknyttet webside