Gå til indhold

Snart frist for ansøgninger til Sprogprisen

24. maj 2013
Fristen for at søge Den Europæiske Sprogpris er den 31. maj. I år medvirker professor Jørn Lund i bedømmelsen af ansøgningerne.

SPROGPRISEN uddeles hvert år til et projekt eller en person, som har været særligt innovativ inden for sprogpædagogik. Alle, som arbejder med indlæring af sprog, kan komme i betragtning.

Vinderen af Den Europæiske Sprogpris modtager et rejselegat, som kan bruges til at tage til udlandet og hente ny viden og inspiration med hjem til sprogundervisningen. Dertil kommer den opmærksomhed, som kan følge med prisen.

I år har sprogforsker Jørn Lund sagt ja til at medvirke ved bedømmelsen af ansøgningerne. I panelet deltager også medarbejdere fra UI og fra Senter for Internasjonalisering av Utdanning, som uddeler Den Europæiske Sprogpris i Norge.

Det skal handle om IT eller flersprogethed

For at komme i betragtning til Sprogprisen skal ens projekt eller indsats handle om enten IT-baseret sprogundervisning eller undervisning af flersprogede elever. Derudover bedømmes projekterne på, om de er innovative, effektive og om resultaterne kan bruges af andre.

Sådan ansøger man

Hvis du vil deltage i konkurrencen om Den Europæiske Sprogpris, skal du sende en beskrivelse af dit projekt eller den indsats, du har gjort, til Styrelsen for Universiteter og Internationalisering. Du kan også indstille andre til prisen.

Vi skal have ansøgningen i hænde senest fredag den 31. maj 2013.

 

Vil du vide mere om Den Europæiske Sprogpris?

Du kan læse mere om Sprogprisen og kriterierne for at komme i betragtning her på hjemmesiden.

Handlinger tilknyttet webside