Gå til indhold

Smart energi er højt på dagsordenen i Kina

29. november 2013
Den kinesiske regering har defineret ambitiøse mål for at reducere udledningen af CO2 og øge afhængigheden af grøn og vedvarende energi.

Dette kræver en massiv transformation af den kinesiske energisektor, og intelligent energi spiller her en afgørende rolle for at nå målene. Kina investerer derfor milliarder i forskning, viden og teknologier inden for området, og dette giver en oplagt platform for at bringe dansk viden og kompetencer i spil i Kina.

Seminar om smart energi i Kina

Innovation Centre Denmark i Shanghai inviterer derfor repræsentanter fra danske virksomheder, forskningsinstitutioner, universiteter, netværk etc. til at deltage i de danske dage i Kina den 25.-28. februar 2014. Programmet omfatter et stort dansk-kinesisk seminar om smart energi og desuden en række mere skræddersyede besøg og workshops hos nøje udvalgte kinesiske institutioner, universiteter og virksomheder i Beijing, Nanjing og Shanghai.

Deltagere får direkte adgang til og talemulighed for centrale kinesiske R&D-interessenter og dermed:

  • Et udstillingsvindue for konkrete danske kompetencer, viden og teknologier
  • Førstehåndsindsigt i mulighederne og udfordringerne for intelligent energi i Kina
  • Mulighed for at etablere og styrke samarbejder, partnerskaber med kinesiske aktører, der kan føre til forretningsmuligheder i Kina
  • Mulighed for at indgå partnerskaber med kinesiske aktører med henblik på fælles forsknings- og innovationsprojekter, som i fællesskab kan ansøge dansk-kinesiske støtteprogrammer i 2014 og Horizon2020.

Læs mere om program, formål og udbytte på


For yderligere information, kontakt:

Lars Christensen, Innovationsattaché
Innovation Centre Denmark, Shanghai
E-mail: larsch@um.dk
Dir. tel.: +86 (21) 6085 2003
Mobil: +86 139 169 886 21

Handlinger tilknyttet webside