Gå til indhold

SpaceDay 2013

03. maj 2013
Mandag den 6. maj er Styrelsen for Forskning og Innovation medarrangør af SpaceDay 2013, der skal skabe kontakt mellem danske rumvirksomheder og de relevante danske uddannelsessteder inden for rumaktiviteter.

SpaceDay 2013 har temaet ”Studerende som innovationsressource”.  Rumområdet spænder vidt og er kendetegnet ved hastig udvikling af nye materialer, teknikker, processer m.m. Der er således god brug for udveksling af viden og erfaring mellem virksomheder og uddannelsessteder for at udnytte områdets store innovative potentiale.

Arrangementet har fokus på kandidatuddannelserne, men vil også inddrage ph.d.-niveau. Der er desværre ikke plads til flere deltagere, men præsentationer vil være tilgængelige på DI’s hjemmeside efter arrangementets afholdelse. Her man også vil kunne læse mere om programmet.

SpaceDay 2013, der finder sted i DGI Byen i København, har deltagelse af uddannelsesminister Morten Østergaard og arrangeres i samarbejde med Dansk Industri, Københavns Universitet, Aarhus Universitet og DTU Space.

Handlinger tilknyttet webside