Gå til indhold

Vidensdeling i Bruxelles om den danske innovationsstrategi og INNO+

20. december 2013
Uddannelsesministeren præsenterede den danske innovationsstrategi INNO+ og den nye Innovationsfond på et rundbordsmøde i Bruxelles.

Uddannelsesminister Morten Østergaard præsenterede den 2. december den danske innovationsstrategi INNO+ og den nye Innovationsfond på et innovations-rundbordsmøde i Bruxelles. Samtidig perspektiverede han de danske initiativer i en europæisk kontekst.

Mødet ”European-Danish Innovation Roundtable – Creating Synergies and Impact” fandt sted i Europa-Parlamentet og i margen af det seneste møde i EU’s Konkurrenceevneråd den 2.-3. december.

Cirka 100 personer deltog i mødet, hvor uddannelsesministeren sad i panel sammen med blandt andre medlem af Europa-Parlamentet, Britta Thomsen, og Prof. Dr. Ir. Koenraad Debackere, direktør for KU Leuven Research & Development af Eindhoven-Leuven-Aachen trianglen, ELAt, samt repræsentanter fra Europa-Kommissionen.

Modorator var formanden for Det Strategiske Forskningsråd og medlem af bestyrelsen for Det Europæiske Institut for Innovation og Teknologi, Peter Olesen.


For yderligere oplysninger, kontakt:

Ministerråd Lise Lotte Toft, tlf.: 0032 491 72 64 84, e-mail: listof@um.dk

Presseansvarlig Ingeborg Nielsen, tlf.: 2211 0200, e-mail: imen@fivu.dk

Handlinger tilknyttet webside