Gå til indhold

Vil du styrke din gennemslagskraft, når du promoverer dine projekter?

23. april 2013
Styrelsen for Universiteter og Internationalisering afholder et kursus d.16. maj 2013 med fokus på, hvordan man kan formidle sine projektresultater.

Kurset er et tiltag under den Europæiske Ungdomsuge 2013, og er et særligt tilbud til de projekter, som har søgt midler til aktiviteter under den Europæiske Ungdomsuge.

Men der er også enkelte pladser til de Aktive Unge brugere, som godt kunne tænke sig at øge deres viden om, hvordan man kan kommunikere effektivt.

Kom ud med dit budskab

Kommunikation er ikke kun forbeholdt de professionelle – faktisk kan alle gøre sig gældende. Men hvor skal man lige starte? Og hvad kræver det egentlig?
 
Der eksisterer et væld af muligheder, når det kommer til at kommunikere med omverdenen, og det kan indimellem være svært, at få et overblik over alle de forskellige medieplatforme, programmer, metoder og redskaber! Hvad skal man satse på? Hvad kræver det? Og hvor meget tid skal man bruge på det?

Eksempler og øvelser

Styrelsen har allieret sig med to eksperter, som hver især har stor erfaring på området. Så selvom kurset primært henvender sig til begyndere, vil mere erfarne folk også kunne få noget ud af dagen.

Dagen vil bestå af en blanding af eksempler og øvelser. Fx: Hvordan får du en succesfuld Facebook side? Hvordan kan du styrke samarbejdet med den lokale presse? Hvordan redigerer og promoverer du en film, så andre gider se den? Hvad kan man bruge blogs til? Og hvad med Twitter?

Det er gratis at deltage. Så tilmeld dig hellere i dag end i morgen, da der er et begrænset antal pladser.   
Rejserefusion gives til deltagere uden for Hovedstadsområdet.

Hvornår: Torsdag den 16. maj 2013 kl. 10.00–16.00.
Hvor: Bredgade 43, lokale A og B.


 

Kontakt

Jette Esager Rasmussen
Souschef
Tlf.: +45 72 31 88 97
Email: jera@ufm.dk

Handlinger tilknyttet webside