Gå til indhold

Det Frie Forskningsråd offentliggør Årsrapport 2014

20. marts 2015
Læs bl.a. om evalueringen af Det Frie Forskningsråd, se nøgletal for 2014 og mød seks forskere, der har modtaget bevilling fra rådet i det forgangne år.

Det Frie Forskningsråd investerede i 2014 godt 1,3 milliarder kroner i ny, vigtig forskning til gavn for Danmark. Som hovedtallene i rådets årsrapport 2014 viser, går en stor del af midlerne til forskningsprojekter med såvel danske som udenlandske forskere ved roret. Ikke færre end 524 projektet er sat i gang inden for alle videnskabelige hovedområder.

  • Årsrapport 2014
  • I Det Frie Forskningsråds årsrapport for 2014 fremlægges aktiviteterne i året, der gik. Læs bl.a. om den internationale evaluering af rådet, som blev gennemført af et uafhængigt ekspertpanel, samt om uddelingen af 17 YDUN-bevillinger til dygtige, kvindelige forskere.

Bliv også præsenteret for seks forskere, der i det forløbne år modtog bevillinger fra rådet, og læs om den bibliometriske analyse af DFF-finansieret forskning i årene 2005 til 2008, som dokumenterer rådets succes med at skabe afkast i form af solide videnskabelige resultater inden for især naturvidenskab, sundhedsvidenskab og de tekniske videnskaber.

Årsrapport 2014 kan rekvireres i trykt format hos Rosendahls – Schultz Distribution: distribution@rosendahls-schultzgrafisk.dk

For yderligere information kontakt:

Peter Munk Christiansen, bestyrelsesformand for Det Frie Forskningsråd, tlf. 3011 5340
Grete Kladakis, kontorchef i Styrelse for Forskning og Innovation, tlf. 2518 6628

Om Det Frie Forskningsråd

Det Frie Forskningsråd består af en bestyrelse og fem faglige råd, der i 2014 uddelte godt 1,3 milliarder kroner til forskning baseret på forskernes egne initiativer. Rådet yder desuden forskningsfaglig rådgivning til uddannelses- og forskningsministeren, regeringen og Folketinget inden for alle videnskabelige områder.

Handlinger tilknyttet webside

Afsendere