Gå til indhold

Magasinet EU-Information: Sammen er vi stærke

09. juli 2015
Et stærkt konsortium og tæt samarbejde mellem forskere og virksomheder er nogle af nøgleordene, når vi gør status på de første erfaringer med Horizon 2020. Vi har indsamlet erfaringer fra nogle af de første projekter, der nu er godt i gang. EU-Information nr. 3 juli kommer med posten i næste uge

Hvad får vi ud af samarbejdet?

I magasinet kan du blandt andet møde Charlotte Forside af magasinet EU-Information nr. 3 - Juli 2015Rønhof, underdirektør i DI, og DTU prorektor Henrik Caspar Wegener. De giver hver deres bud på, hvad henholdsvis forskere og virksomheder får ud af at deltage i projekter, der er finansieret gennem Horizon 2020.

Et år med Horizon 2020

Horizon 2020 har rundet sit første år, og de første projekter er ved at være godt i gang. Vi har samlet forskellige deltageres erfaringer fra de første ansøgningsrunder. Vi har talt med en række virksomheder, universiteter med videre om, hvad der har været let, hvad der har været svært, og hvorfor de stadig synes, at Horizon 2020 er værd at kaste sig over.

Download EU-Information allerede nu

Bestil EU-Information i en trykt udgave

Du kan bestille magasinet i en trykt udgave hos EuroCenter, Styrelsen for Forskning og Innovation, på e-mail:

Modtag EU-Information hver gang det udkommer

Ønsker du at modtage EU-Information gratis med posten fremover, så skriv til EuroCenter, Styrelsen for Forskning og Innovation, på e-mail:

Næste nummer

Magasinet udkommer fire gange om året - næste gang er oktober 2015.

Kontakt

Bodil Kirstine Priemé
Chefkonsulent
Tlf.: +45 72 31 82 65
Email: bkp@ufm.dk

Handlinger tilknyttet webside