Gå til indhold

Hold dig opdateret om internationale uddannelsesprogrammer på LinkedIn

01. september 2016
Er du engageret i nordisk og europæisk uddannelsessamarbejde? Vil du være opdateret fagligt om internationalisering i uddannelsesinstitutioner og organisationer? På en ny LinkedIn side kan du fremover få nyt om ansøgningsfrister, arrangementer i ind- og udland, rapporter og cases.

 O5U2586.jpg

Styrelsen for Videregående Uddannelser lancerer nu siden ’Internationale Uddannelsesprogrammer’ på LinkedIn. Siden er en platform for viden og dialog om samt netværk inden for europæisk og nordisk uddannelsessamarbejde på tværs uddannelsesinstitutioner- og organisationer.

Siden er en såkaldt Showcase page, der er knyttet til LinkedIn virksomhedssiden for Styrelsen for Videregående Uddannelser. Du kan blandt andet få nyt om informationsmøder og kontaktseminarer, viden om kommende tilskudsmuligheder samt få og bidrage med inspiration til det nordiske og europæiske uddannelsessamarbejde.

Styrelsen for Videregående Uddannelser administrerer en række tilskudsprogrammer - blandt andet Europa-Kommissionens uddannelsesprogram Erasmus+, Nordisk Ministerråds uddannelsesprogram Nordplus samt PIU-ordningen og Kulturaftalerne. Programmerne skal bidrage til øget internationalisering i uddannelsesinstitutioner og organisationer på tværs af uddannelsessektorer.  

Vidste du…

At du også kan følge ’Internationale uddannelsesprogrammer’ på Facebook. Styrelsen for Videregående Uddannelser har lanceret en række Facebook-sider, der retter sig mod forskellige sektorer:

    Handlinger tilknyttet webside