Gå til indhold

Den succesfulde Marie Skłodowska-Curie (ITN) ansøgning

11. oktober 2016
Med en bevilling fra Marie Skłodowska-Curie kan du tage din forskning med ud i hele verden eller skabe et større internationalt netværk. Den 8. november afholder Styrelsen for Forskning og Innovation et kursus i, hvordan man skriver den succesfulde ansøgning.
Det har tidligere kursister sagt:
  • Detaljeret gennemgang af ansøgningsprocessen
  • Meget inspirerende med oplæg fra en succesfuld ansøger
  • Klare præsentationer
  • Forklaringer på de til tider kryptiske regler
  • God hjælp til at forstå ansøgningsproceduren.

Knap 200 danske ansøgere har indtil nu fået en bevilling under Marie Curie i Horizon 2020. Hvad skal der til for at komme afsted? Hvem må rejse ud? Hvordan skaber man et stærkt internationalt netværk? Og hvilke detaljer skal du have styr på, før det hele kan lykkes?

Dette er nogle af de spørgsmål, du kan få svar på ved at deltage på kurset 'Hvordan forbereder man en succesfuld Marie Skłodowska-Curie (ITN) ansøgning?' På kurset vil du lære mere om ansøgningsprocessen og evalueringskriterierne, og om hvordan du bør forholde dig til dem. Kurset foregår på engelsk.

Vi vil gå i dybden med mulighederne for at skabe nye forskernetværk og etablere nyt samarbejde mellem lande, der kan styrke det europæiske forskningsniveau, øge forskernes jobmuligheder og udvide deres karrieremuligheder.

 

 

Handlinger tilknyttet webside