Gå til indhold

To nye redskaber til virksomheder om Horizon 2020

01. februar 2016
En guide og en interviewfilm skal hjælpe små og mellemstore virksomheder (SMV) med at søge SMV-instrumentet i Horizon 2020. Vejledningen er en trin for trin guide til registrering og det såkaldte SME Self-Assessment. Interviewfilmen indeholder råd til ansøgning og erfaring med SMV-instrumentet.

SMV-instrumentet er en del af EU´s forsknings- og innovationsprogram Horizon 2020.

Trin for trin guide til registrering 

Vejledningen fører dig igennem de tre trin, fra du registrerer dig selv personligt i Participant Portal til registreringen af din virksomhed (PIC) og videre til SME Self-Assessment. SME Self-Assessment er en foreløbig selv-registrering af din virksomhed, der kan indikere, om din virksomhed, på baggrund af de af dig indtastede tal, opfylder kriterierne for at være en lille eller mellemstor virksomhed.

Vejledning: Sådan registrerer du din virksomhed i Participant Portal

Interview med modtagere af SMV-midler

I en kort interviewfilm fortæller rådgiver for Europa-Kommissionen Uffe Bundgaard-Jørgensen samt bevillingsmodtagerne Bettina Knudsen, Explicit, og Steen Brummerstedt Iversen, Steeper Energy Aps, hvordan man kan skabe vækst i sin virksomhed via instrumentet, og hvad det kræver at søge. 

Interviewfilm: Sådan skaber du vækst i din virksomhed med SMV-instrumentet 

Produceret af

Begge redskaber er produceret af EuroCenter, Styrelsen for Forskning og Innovation i regi af rådgivernetværket EU-DK Support. Redskaberne kan bruges af både virksomheder og rådgivere i netværket.

Læs mere

Handlinger tilknyttet webside