Gå til indhold

Derfor skal du opleve Kulturnatten i Uddannelses- og Forskningsministeriet

11. oktober 2017
Læs hvordan du overtaler vennerne, børnene, teenageren, manden, konen og din date til at besøge Uddannelses- og Forskningsministeriet på Kulturnatten 2017. Det er fredag den 13. oktober fra kl. 18-24.

Du kan vælge mellem hundredevis af oplevelser på Kulturnatten, og det kan være svært at beslutte sig for, om man vil se på stjerner i Rundetårn, spotte en bestemt politiker på Christiansborg eller blive dømt ved Højesteret. Og planlægningen bliver ikke nemmere, hvis du skal vælge sammen med kæresten, familien eller vennerne. Men der er hjælp at hente. Vi har samlet en håndfuld skudsikre argumenter, som kan overbevise hvem som helst om at kigge forbi Uddannelses- og Forskningsministeriet.

Sådan overtaler du vennerne

Du udfordrer dem til at dyste om, hvem der har de skarpeste smagsløg, hvem der er bedst til at flyve med droner og spille Virtual Reality og Augmented Reality. Herefter kan I smage en 3D-printet pandekage og se Store Nørd lege med kemi.

Sådan overtaler du børnene

Du fortæller dem, at Store Nørd springer ting i luften og laver kemishow, robotten KUBU lærer dem at programmere, og så kan de få deres bamser undersøgt på bamsehospitalet.

Sådan overtaler du teenageren

Du fortæller dem, at de kan få videnskabelige skønhedstips fra youtuberen Cecilie Demant fra Skønhedslaboratoriet og høre, hvordan horrorspil kan skræmme livet af dig. De kan også høre, hvordan de kan rejse ud i verden med deres uddannelse.

Sådan overtaler du manden

Du fortæller ham, at han kan smage en klimavenlig øl og prøve at være gravid i fem minutter.

Sådan overtaler du konen

Du fortæller hende, at hun kan smage en 3D-printet pandekage og høre om videnskaben bag søvn. Mon ikke hun også har lyst til at smage en klimavenlig øl?

Sådan overtaler du din date.

Indledningsvist kan I dulme nerverne med en klimavenlig øl. Herefter kan I teste i hinandens kulinariske præferencer ved at smage fårekyllinger og melorme. Hvis alt går godt, kan I planlægge jeres næste date hos Folkeuniversitetet og vinde billetter til spændende foredrag. Vi anbefaler, at I på første date styrer udenom jordemoderskolens gennemgang af graviditet og fødsel. 

 

Handlinger tilknyttet webside