Gå til indhold

Fem danske forskere modtager bevilling til nye netværk og samarbejder med sydkoreanske forskere

05. december 2017
Fem danske forskere modtager i alt 750.000 kroner til at etablere nye netværk og samarbejder med sydkoreanske forskningsmiljøer.

Styrelsen for Forskning og Uddannelse (SFU) har, i samarbejde med det sydkoreanske National Research Foundation of Korea (NRF), uddelt bevillinger til et program for bilaterale mobilitets- og netværksaktiviteter for danske- og sydkoreanske forskere. Formålet med programmet er at fremme netværk og øge mobiliteten mellem danske og sydkoreanske forskere.

Ved ansøgningsfristen i oktober 2017 modtog SFU i alt 30 ansøgninger fra danske forskere, som ønsker at netværke med sydkoreanske samarbejdspartnere. SFU har ydet bevillinger til danske forskere tilknyttet Aarhus Universitet, Københavns Universitet og Aalborg Universitet. De tilsvarende sydkoreanske samarbejdsinstitutioner i Sydkorea består af Seoul National University, Korea University, Chun-Ang University samt Korea Basic Science Institute (KBSI).

Det fælles mobilitets- og netværksopslag mellem SFU og NRF er en udmøntning af det effektive bilaterale forsknings- og uddannelsessamarbejde, som Uddannelses- og Forskningsministeriet har med Sydkorea, som i høj grad understøttes af UFM’s innovationsattaché i Seoul.

Læs mere:

Kontakt

Anette Birna Muus Day
Specialkonsulent
Tlf.: +45 72 31 88 61
Email: amu@ufm.dk

Handlinger tilknyttet webside