Gå til indhold

Kom med input til, hvordan danske virksomheder bliver mere konkurrencedygtige

17. april 2018
Fra i dag og i de kommende uger kan man på www.bedreinnovation.dk give input til, hvilken ny viden der kan gøre danske virksomheder mere konkurrencedygtige. Idéerne spilles ind i de Godkendte Teknologiske Serviceinstitutters arbejde de kommende år.

De syv Godkendte Teknologiske Serviceinstitutter (GTS-institutter) i Danmark er sat i verden for at udvikle og formidle avanceret teknologisk viden, som danske virksomheder har brug for. Det kan eksempelvis være viden om avanceret produktionsteknologi, nye materialer, digitalisering i traditionelle produkter eller nye metoder til forbedret sikkerhed i fødevareproduktionen.

Fra i dag og frem til den 31. maj lægger GTS-institutterne deres forslag til, hvad der skal udvikles i de kommende år frem til åben diskussion på bedreinnovation.dk. Det sker for at styrke og udvikle de bedste idéer. Her kan virksomheder, erhvervsorganisationer, erhvervsfremmeaktører, forskere, offentlige myndigheder og private bidrage med kommentarer og idéer, der skal styrke forslagene.

Inden udgangen af 2018 skal Styrelsen for Institutioner og Uddannelsesstøtte indgå kontrakter for op imod 650 mio. kroner med de danske GTS-institutter. Midlerne skal bidrage til at støtte opbygningen af nye teknologiske kompetencer og serviceydelser til gavn for dansk erhvervsliv og i særdeleshed de små og mellemstore virksomheder.

Debatten på www.bedreinnovation.dk åbner d. 17. april og fortsætter frem til den 31. maj. Styrelsen for Institutioner og Uddannelsesstøtte vil i sin prioritering af resultatkontraktmidlerne lægge vægt på de synspunkter og den feedback, som gives via hjemmesiden.

Følg med på Twitter under hashtag’et: #bedreinnovation

Kontakt

Kåre Nordahl Larsen
Chefkonsulent
Tlf.: +45 72 31 84 30
Email: knj@ufm.dk

Handlinger tilknyttet webside