Gå til indhold

Årets sidste ansøgningsrunde for EUopSTART

26. maj 2020
Der er nu åbent for årets sidste runde af ansøgninger til EUopSTART, der dækker halvdelen af udgifterne til en EU-ansøgning. Puljen er åben for ansøgninger til bl.a. EU’s fem nye corona-opslag, de kommende Green Deal opslag samt opslag i Horizon Europe, som offentliggøres før 3. november 2020.

Datoen for årets sidste cut off i efteråret 2020 er nu fastsat til den 3. november 2020. Udover de normale støtteberettigede programmer, er puljen udvidet med Europa-Kommissionens fem nye corona-relaterede opslag, de kommende Green Deal opslag samt opslag i det nye forsknings- og innovationsprogram Horizon Europe, som offentliggøres før den 3. november 2020.

For Corona-opslagene gælder, at der er afsat 10 x 50.000 kroner op til ti ansøgninger. Ansøgningerne behandles efter først-til-mølle-princippet.

Kun en ansøgning pr. cut off

Vær opmærksom på, at virksomheder fortsat kun kan indsende én EUopSTART-ansøgning til hvert cut off.

Kan du søge?

EUopSTART kan søges af virksomheder og offentlige forskningsinstitutioner som universiteter, Godkendte Teknologiske Serviceinstitutter, hospitaler, kommuner og regioner.

Sådan søger du?

Ansøgninger indsendes gennem styrelsens ansøgningsportal, e-grant, der foreløbig vil være åben indtil 3. november 2020 12.00. I denne periode kan der løbende indsendes ansøgninger.

Hvornår får du svar?

Styrelsen for Forskning og Uddannelse behandler ansøgningerne efter hvert cut off, og ansøgerne til 2. cut off kan forvente svar i begyndelsen af juli 2020. Hvis styrelsen er påvirket af Corona i efteråret, kan der forventes længere sagsbehandling end normalt.

Læs mere

Handlinger tilknyttet webside