Gå til indhold

Nyt blogindlæg fra ICDK Tel Aviv: Hvad betyder hospitalsdrevet innovation egentlig?

01. november 2022
De seneste år har der været øget fokus i Danmark og Norden på hospitalernes væsentlige rolle som drivkraft for sundhedsinnovation. I dette blogindlæg fortæller innovationscenteret i Tel Aviv om samarbejdet og videnudvekslingen, som centeret har faciliteret mellem den danske sundhedssektor og Israel.

Foto: Sheba Hospital og Nykøbing Falster Hospital indgår et Memorandum of Understanding
Foto: Sheba Hospital og Nykøbing Falster Hospital indgår et Memorandum of Understanding

Når vi snakker om innovation på hospitalerne, er der altid et spørgsmål, som kommer igen: hvad er hospitalets rolle, og hvordan skaber den værdi for danske patienter? Er det virkelig muligt, at fokusområder som kommercialisering af forskning, etablering af spin-offs og validering og skalering af industrielle løsninger rimer på bedre sundhedsløsninger til gavn for danske patienter?

Dette kan du blive klogere på i blogindlægget fra Innovation Centre Denmark (ICDK) Tel Aviv. Du kan også få indsigt i det israelske økosystem inden for sundhedsinnovation, og hvordan den danske sundhedssektor kan drage nytte af erfaringerne fra Israel.

ICDK har syv centre strategisk placeret i innovative hotspots rundt omkring i verden. ICDK bistår den danske triple-helix-model ved at fremme adgang til international viden, netværk, innovation, kapital og markeder. ICDK er etableret i samarbejde mellem Uddannelses- og Forskningsministeriet og Udenrigsministeriet.

Hvis du ønsker at vide mere om innovation, forskning og potentielle samarbejdsmuligheder i den israelske sundhedssektor, kan du kontakte Louise Vibjerg Thomsen, Innovation Officer, ICDK Tel Aviv på e-mail: loutho@um.dk.

Handlinger tilknyttet webside