Gå til indhold

Årets første ansøgningsrunde til EUopSTART

22. juli 2021
2021's første ansøgningsrunde til EUopSTART er veloverstået, og har resulteret i tilskud til 141 ansøgninger i en samlet bevillingspulje på ca. 8,5 millioner kroner.

Den første EUopSTART-ansøgningsrunde til arbejdsprogrammerne i Horizon Europe havde ansøgningsfrist den 8. juni.

Alle indkomne ansøgninger er nu blevet evalueret. Desværre var der flere ansøgninger, end der var afsat midler til at give tilskud. Det betyder, at 141 ud af 177 ansøgninger har fået en bevilling på enten 50.000 kr. eller 75.000 kr., afhængig af, om de er partner eller koordinator i et Horizon Europe-projekt. De 141 ansøgninger, der opnåede tilsagn, udgør en samlet bevillingspulje på ca. 8,5 millioner kr.

Kommende ansøgningsrunder i 2021

Der er endnu to ansøgningsfrister for EUopSTART i 2021. Den første er placeret den 24. august 2021, og årets sidste ansøgningsrunde er placeret den 2. november 2021. Begge har frist kl. 12:00 på de pågældende dage.

Om EUopSTART

EUopSTART yder tilskud til danske virksomheders og videninstitutioners forberedende arbejde med at deltage i Horizon Europe-projekter. Puljen skal bidrage til at intensivere internationaliseringen af dansk forskning og styrke samspillet mellem forskningsinstitutioner og virksomheder om forskning og innovation.

Hvem kan få tilskud?

Alle organisationer (offentlige, herunder kommuner og regioner, og private), der er berettigede og godkendte til at søge tilskud fra Horizon Europe, kan søge EUopSTART-tilskud.

Hvordan søges EUopSTART?

Ansøgninger til EUopSTART skal sendes via styrelsens elektroniske ansøgningssystem, e-grant.

Ansøgningen skal være på dansk eller engelsk.

Kontakt

Mette Trojahn Petersen
Kontorfunktionær
Tlf.: +45 72 31 80 59
Email: mtp@ufm.dk

Handlinger tilknyttet webside