Gå til indhold

Flere danske virksomheder benytter sig af GTS-net i 2013

01. august 2014
Efter en årrække med et faldende antal danske kunder, var der fra 2012 til 2013 en stigning i kundetallet fra 19.216 kunder i 2012 til 19.890 kunder i 2013. Det ses i det netop udkomne performanceregnskab for GTS-net.

Når danske virksomheder udvikler sine produkter og processer kræver det nem og hurtig adgang til den nyeste viden og teknologi. I kraft af deres placering i krydsfeltet mellem universiteter og erhvervslivet kan GTS-institutterne både følge med i nye teknologiske muligheder og i virksomhedernes behov, hvilket er et godt udgangspunkt for at udvikle målrettede teknologiske serviceydelser til dansk erhvervsliv.

Performanceregnskabet præsenterer de vigtigste nøgletal for GTS-nettet. Formålet med det årligt tilbagevendende performanceregnskab er at give offentligheden et indblik i den rolle, som det samlede GTS-net spiller i det danske innovationsfremmesystem.

Årets performanceregnskab for GTS-nettet viser, at 2013 bød på tre positive ting: Siden 2012 har der været en stigning i den danske og udenlandske kommercielle omsætning og i antallet af danske kunder, og samtidig ligger omsætningen af forskning og udvikling fortsat på et højt niveau.

Handlinger tilknyttet webside