Gå til indhold

Presseinvitation: Gang i væksten i Danmark igen

18. september 2009
Videnskabsminister Helge Sander præsenterer Forskningsbarometer 2009, hvor Danmarks forskningskvalitet og -indsats for første gang måles med de bedste. Og RTI's formand, adm. dir. Lars Mikkelgaard-Jensen, præsenterer RTI's kommercialiseringsstrategi for forskning.

Repræsentanter for medierne inviteres til en pressebriefing med videnskabsminister Helge Sander og RTI-formand Lars Mikkelgaard-Jensen:

tirsdag den 22. september
kl. 10.30-11.00
i Moltkes Palæ
Dronningens Tværgade 2
København

Her vil videnskabsminister Helge Sander præsentere en ny international benchmark af Danmarks forskningsindsats – Forskningsbarometer 2009 – og udgangspunktet for et styrket samspil mellem forskning og erhvervsliv for at få gang i væksten igen. Og formanden for RTI, adm. dir. Lars Mikkelgaard-Jensen, vil præsentere rådets nye kommercialiseringsstrategi for forskning.

Repræsentanter for medierne er endvidere velkomne til, sammen med de cirka 250 tilmeldte, at overvære Videnskabsministeriets konference "Viden om innovation" med fokus på innovation og vækst:

Tirsdag den 22. september
kl. 9.00-13.00
i Moltkes Palæ
Dronningens Tværgade 2
København

Videnskabsministeren åbner konferencen. Der er indlæg fra og paneldebat med blandt andre adm. dir. Lars Mikkelgaard-Jensen, formand for RTI, og:

  • fung. adm. dir. Ane Buch, Håndværksrådet
  • dir. Lars Goldschmidt, DI
  • tidl. dir. i Nordisk InnovationsCenter Kjetil Storvik
  • afdelingschef Annemette Digmann, Region Midtjylland
  • adm. dir. Søren Stjernqvist, Teknologisk Institut samt
  • professor Jens Frøslev Christensen, CBS.

Handlinger tilknyttet webside