Du er her: Forside Forskning og innovation Internationalt samarbejde Globale samarbejder Innovationscentre Nyt fra Brasilien Forskningssamarbejde med Brasilien - ny guide til funding

Forskningssamarbejde med Brasilien - ny guide til funding

Innovation Centre Denmark, São Paulo har netop udgivet en opdateret oversigt over støttemuligheder til forskere, der ønsker at samarbejde med brasilianske partnere.
Kontakt
Anders Ødegaard
Kontorchef
Tlf.: +45 72 31 84 92
Email: aod@ufm.dk

20. november 2015

Innovation Centre Denmark, Sao Paulo har netop udgivet anden version af 'Funding opportunities – Guide for Danish-Brazilian Research Collaboration'. Guiden giver en oversigt over danske, brasilianske og europæiske støttemuligheder for forskere ved danske institutioner, der ønsker at samarbejde med brasilianske kolleger.

Som noget nyt indeholder guiden også støttemuligheder for yngre brasilianske forskere, der ønsker at gennemføre en hel eller dele af en ph.d. eller postdoc i Danmark.

Guiden indeholder et hurtigt overblik over et udvalg af aktuelle programmer og deadlines, samt links til de officielle indkaldelser af ansøgninger.

For yderligere oplysninger

Giver guiden anledning til spørgsmål, er man velkommen til at kontakte attaché Stina Nordsborg på Innovationscentret i São Paulo på mail stinor@um.dk eller tlf.: +55 (11) 96863-6702

Senest opdateret 15. august 2019