Gå til indhold

Nyt fra Kina

Nyhed, arrangementer mv. om og fra Innovation Centre Denmark, Kina
Danish-Chinese research collaboration FUNDING OPPORTUNITIES in DENMARK, EUROPE AND CHINA
Innovation Centre Denmark i Shanghai lancerer en ny oversigt for 2019, som skitserer finansieringsmuligheder for forskere med særlig interesse i mobilitet eller samarbejde mellem Danmark og Kina.
Danmark skal være en smart partner for smarte byer
Innovation Centre Denmark afholdt den 10. september konferencen "Smart Solutions for Innovative Cities". I forbindelse med konferencen lanceredes en rapport, der giver et indblik i udviklingen inden for smart cities i USA, Tyskland, Brasilien, Korea, Kina og Indien.
Danske innovationscentre i udlandet får topkarakterer
De danske innovationscentre skaber stor værdi og øger internationaliseringen af danske uddannelsesinstitutioner og virksomheder. Uddannelses- og forskningsministeren og udenrigsministeren vil styrke centrene.
Innovation Centre Denmark’s grønne rapporter
Innovation Centre Denmark (ICDK) bidrager til at løfte regeringens grønne forskningsstrategi ved at koble dansk innovation til internationale partnere. I en række grønne rapporter kortlægger de arbejdet med grøn forskning og innovation i nogle af verdens førende innovationsmiljøer.
Kina satser stort på Internet of Things (IoT)
Ny OUTLOOK-rapport om IoT og smart cities
Kina satser stort på Internet of Things (IoT)
Ny OUTLOOK rapport om IoT og AI/Big Data
Markedsorienteret innovation i Kina
Innovationscentret i Shanghai har udarbejdet analysen ”Drivers for Innovation in China – R&D and Consumer Driven Innovation”. Fokus for analysen er driverne for innovation i Kina, herunder den stigende investering i F&U og forbrugerdreven innovation og tendenser.
Nyt overblik over udviklingen på F&U området i Kina
Innovation Centre Denmark i Shanghai lancerer en ny analyse med overblik over udviklingen på F&U området i Kina og kortlægning af 22 specifikke sektorer, herunder eksempelvis bio tech, energi teknologier, fødevarer og IKT.