Gå til indhold

Ekspertgruppens medlemmer

Her kan du læse mere om ekspertgruppens medlemmer.

Philipp Schröder (formand) 

Philipp SchröderProfessor i økonomi, Aarhus Universitet

Philipp Schröder er professor i Økonomi på Aarhus Universitet og direktør for Research Centre for Firm and Industry Dynamics (FIND) på Aarhus Universitet. Han forsker i globalisering, internationale aktiviteter af virksomheder og industri dynamik. Philipp er desuden medlem af Reformkommissionen, Konkurrencerådet og Danmarks Nationalbanks Repræsentantskab. 

 

Mette Termansen (kernemedlem)

Mette TermansenProfessor, Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi, Københavns Universitet

Mette Termansen er miljøøkonom og arbejder primært med miljø og naturressource problemstillinger i landbruget. Hun har ekspertise indenfor tværvidenskabelig forskning fra arbejdet med udvikling af metoder og modeller til at koble miljømodeller til økonomiske modeller i samarbejde med naturvidenskabelige forskningsmiljøer. Mette er desuden medlem af ekspertgruppen for en grøn skattereform og særlig sagkyndig for Det Miljøøkonomiske Råd.

 

Teis Hansen (kernemedlem)

Teis HansenProfessor i innovation og entreprenørskab, Københavns Universitet

Teis Hansen er professor ved Københavns Universitet, hvor han bl.a. forsker i innovationsstudier, bæredygtig omstilling og økonomisk geografi. Teis arbejder især med omstillingsprocesser inden for bioøkonomi, vedvarende energi, energitunge industrier og maritim transport. Teis er også tilknyttet forskningsinstituttet SINTEF i Trondheim som seniorforsker.

Kontakt

Lasse Nielsen
Souschef
Tlf.: +45 72 31 83 05
Email: lnl@ufm.dk
Rebecca Berg Larsen
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 81 07
Email: rbl@ufm.dk

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 04. august 2023