Gå til indhold

Nordic Launch Pre-Incubation Program: Finalister Klar til Grand Final

ESA BIC Denmark har, i samarbejde med ESA BIC Sverige og ESA BIC Estland, netop afsluttet den seneste udgave af pre-inkubationsprogrammet, "Nordic Launch." Dette program har fokuseret på at fremme innovation og iværksætteri inden for rumteknologi og satellitbranchen.
 • Tid og sted
 • Hvornår 13. september 2023 fra 16:00 til 20:00
 • Hvor Banegaarden, Otto Busses Vej 45 - 2450 København SV

Efter en dedikeret online træningsperiode er de tre finalehold nu klar til den eftertragtede "Nordic Launch Grand Final," der finder sted den 13. september. Deltagerne har gennemgået pitch træning, coaching og mentor-sessions for at styrke deres forretningsidéer og præsentationsevner.

De tre finalehold er Re-Entry Tehnologies fra Danmark, ReNexus fra Sverige og Moliri Space Energy fra Estland.

Den digitale tilgang har muliggjort deltagelse af iværksættere fra forskellige nordiske lande, hvilket har skabt en unik atmosfære af samarbejde og nyskabelse. Interessante præsentationer fra centrale personer inden for rumteknologi og innovation har beriget deltagerne med indsigt i de seneste tendenser og opdagelser inden for branchen. Disse sessioner har også tilføjet dybde til deres netværk og forbindelser.

Nordic Launch Grand Final er nu på trapperne, og den 13. september vil de tre finalehold stå over for en afgørende udfordring: at præsentere deres visioner for et panel af dommere og potentielle investorer. Denne fase vil teste deres evne til at formidle klart og overbevisende samt markere en vigtig milepæl i deres iværksætterrejse. Vinderen vil modtage en anerkendelse som den mest innovative løsning i programmet.

"Vi er meget begejstrede for den imponerende fremgang i Nordic Launch pre-inkubationsprogrammet," udtaler Maria Tammelin Gleerup, Head of Operations fra ESA BIC Denmark. "Disse iværksættere repræsenterer nordisk innovation, og vi er stolte af at støtte dem i samarbejde med ESA BIC Sverige og ESA BIC Estland."

Interesseret i at deltage i Nordic Launch Grand Final? Tilmeld dig ved at kontakte Karen Witness på karwi@esabic.dk inden d. 1. september.

Du kan samtidig deltage i Demo Day, med de nyeste rum start ups og i TechBBQ samt gratis middag og drinks.

Tilmeld dig senest 1. september

  Kontakt

  Cecilie Tornøe
  Specialkonsulent
  Tlf.: +45 72 31 82 84
  Email: ct@ufm.dk

  Handlinger tilknyttet webside

  Uddannelses- og Forskningsstyrelsen
  Senest opdateret 23. juni 2024