Gå til indhold

Information om kommende opslag til ESA’s ARTES Competitiveness & Growth (C&G)

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen har øremærket 3 Meuro til at støtte innovationsprojekter fra danske virksomheder inden for satellitkommunikation og forventer at udsende et opslag senest i starten af juni. Midlerne er øremærket projekter fra danske virksomheder (industriinitierede projekter)

I starten af juni forventer Uddannelses- og Forskningsstyrelsen at udsende opslag af 3 Meuro gennem ARTES Competitiveness & Growth programelement under European Space Agency, ESA. Midlerne kan søges af danske virksomheder og forskningsinstitutioner til brug for udvikling, verifikation og demonstration af produkter målrettet satellitkommunikationsmarkedet. Der skal være et fremtidigt kommercielt formål med produktet for at kunne komme i betragtning til midlerne.

For at kunne søge midlerne er det desuden vigtigt, at den ansøgende virksomhed, organisation eller institution er registreret i Danmark, og at ansøgerens del af aktiviteten finder sted i Danmark.

Opslaget vil blive annonceret i Brug Rummet Nyhedsbrev og LinkedIn. I mellemtiden kan du læse mere om ARTES C&G på ESA’s hjemmeside. 

Kontakt

Alexandra Martinussen Vikner
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 95 01
Email: amv@ufm.dk
Peter Mandix Sehestedt
Chefkonsulent
Tlf.: +45 72 31 82 02
Email: pse@ufm.dk

Handlinger tilknyttet webside

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen
Senest opdateret 23. juni 2024