Gå til indhold
Du er her: Forside Forskning og innovation Rumområdet Aktuelt Nyheder 2022 Civil Security from Space Industry Day – meld din interesse i dagen eller programmet nu

Civil Security from Space Industry Day – meld din interesse i dagen eller programmet nu

Den 8. november afholder ESA Civil Security from Space Industry Day, hvor interesserede aktører kan møde ligesindede og diskutere mulige måder at opnå programmets objektiver. Er du interesseret i at deltage i dagen eller interesseret i programmet generelt, så kontakt Styrelsen hurtigst muligt.
Kontakt
Dennis Jorch Dehn Kristensen
Specialkonsulent
Tlf.: +45 72 31 88 77
Email: djdk@ufm.dk
Jonathan Tornbjerg Millant
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 79 76
Email: jotm@ufm.dk

ESA's nye flagskibsprogram, Civil Security from Space, har til formål at understøtte monitoreringen, forebyggelsen og løsningen af sikkerhedsrelaterede aspekter som humanitære kriser, klimaforandringer, cyberkriminalitet og geopolitisk ustabilitet.

Med udgangspunkt i rumbaseret telekommunikation og jordobservation, skal programmet biddrage til yderligere beskyttelse af Europas borgere, institutioner og kritiske infrastruktur.

Programmet skal drives af industrien, med fokus på partnerskabsprojekter, hvor virksomheder går sammen om at udarbejde relevante løsninger på sikkerhedsmæssige problemstillinger og udfordringer.

Som forberedelse til programmets afholder ESA en Industry Day, hvor aktører fra hhv. industrien, potentielle brugere, myndigheder og andre stakeholders samles. På dagen vil programmet bl.a. præsenteres, ligesom mulige måder at opnå programmets objektiver vil diskuteres. Derudover vil der være rig mulighed for at møde og netværke med øvrige interesserede aktører.

Civil Security from Space Industry Day afholdes af ESA den 8. november 2022 i European Space Research and Technology Centre (ESTEC) i Noordwijk, Holland.

Eventet er "per invitation only", så kontakt Styrelsen, hvis I er interesseret i at deltage. 

Hvis I ikke kan deltage til Civil Security from Space Industry Day, men er interesseret i programmet, er I ligeledes meget velkomne til at kontakte Styrelsen for at tilkendegive jeres interesse og få mere information om programmet.

Senest opdateret 28. november 2022