Gå til indhold

Få hjælp og midler fra ESA til din rumrelaterede PhD eller Post-doc

ESA tilbyder PhD og post-doc forløb 50% medfinansiering på op til 90.000 euro til banebrydende idéer samt adgang til både eksperter og laboratorier i verdensklasse. Det eneste du skal gøre, at indsende din idé - så vender ESA tilbage med feedback og forslag til den videre proces.

For at støtte op om Europas blomsterende rumforskning og fremtidens gennembrud tilbyder ESA hjælp til udforskning af nye idéer i PhD og post-doc projekter – ikke kun med midler, men også med adgang til ESA’s laboratorier og tekniske eksperter.

ESAs primære krav for at være egnet til at kunne søge, er at din idé er ’novel’, det vil sige den skal adskille sig fra tidligere studier, ved enten at være helt ny eller ved at være et nyt twist på eksisterende forskning. Læs mere om muligheder, proces og krav på ESA’s Open Discovery Ideas Channel nederst i artiklen.

Du vælger selv, om din idé skal være fortrolig eller offentlig tilgængelig. Sidstnævnte giver mulighed for at kabe synlighed og få input fra andre institutioner eller forskere end ESA.
Tildeles du støtte til dit projekt, vil du blive tilknyttet en ESA-ekspert som supervisor på projektet, som du løbende vil kunne sparre med. Detaljer om ESA laboratorier kan du finde gennem linket nederst i artiklen.

Har du spørgsmål til mulighederne, kan du kontakte Dennis Jorch Dehn Kristensen.

 

 

Kontakt

Dennis Jorch Dehn Kristensen
Specialkonsulent
Tlf.: +45 72 31 88 77
Email: djdk@ufm.dk

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 28. november 2022