Gå til indhold

Få hjælp og midler fra ESA til tidlig rumrelateret teknologiudvikling

ESA tilbyder 100% finansiering af banebrydende system studier op til 100.000 euro eller tidlig teknologiudvikling op til 175.000 euro. Det eneste du skal gøre, er at indsende din idé, og så vender ESA hurtigt tilbage med feedback og forslag til videre proces.

For at støtte op om Europas blomsterende rumsektor og fremtidens teknologiske gennembrud tilbyder ESA hjælp til at udforske teknologi på lavt TRL niveau, hvor ansøgere blandt andet har mulighed for at få adgang til ESA’s laboratorier og tekniske eksperter.

ESA’s primære krav for at være egnet til at kunne søge, er at idéen er ’novel’, det vil sige adskiller sig fra tidligere udvikling på det relevante område - enten som en helt ny idé eller et twist på eksisterende teknologi. Tidlig teknologiudvikling er typisk i form af Proof of Concept og/eller demonstration. Alle idéer er velkomne og ansøgere behøver ikke tidligere viden om ESA’s mange programmer.

Passer projektet ikke ind under rammerne for dette program, vil ESA kunne rådgive om der andre mere relevante programmer.

For at vide mere om kravene til dette kan du læse igennem linket nederst i artiklen, som tager dig til ESA’s Open Discovery Ideas Channel.

Du vælger selv, om din idé skal være fortrolig eller offentlig tilgængelig. Sidstnævnte giver mulighed for at skabe synlighed og få input fra andre organisationer end ESA.

På ESA’s hjemmeside har du adgang til en række links, hvor du kan undersøge, om din idé allerede er udforsket eller udforskes på nuværende tidspunkt.

Du kan læse mere om processen igennem linket nederst på siden,

Har du spørgsmål til mulighederne, kan du kontakte Dennis Jorch Dehn Kristensen.

Kontakt

Dennis Jorch Dehn Kristensen
Specialkonsulent
Tlf.: +45 72 31 88 77
Email: djdk@ufm.dk

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 28. november 2022