Gå til indhold

Sidste chance: Hjælp os med at forbedre Brug Rummet nyhedsbrev

Selvom at mange allerede har besvaret rumkontorets korte spørgeskema om nyhedsbrevet Brug Rummet, vil vi meget gerne høre vurderinger af nyhedsbrevet og forslag til forbedringer fra endnu flere af jer. Vi modtager også meget gerne inputs fra de af jer som kun sjælden får læst Brug Rummet.

Rumkontoret i Uddannelses- og Forskningsstyrelsen har i de seneste år udsendt nyhedsbrevet Brug Rummet. Det er blevet til 156 nyhedsbreve. MEN har vi det rigtige indhold? Kommer det for ofte eller for sjældent? Får du nok rumnyheder andre steder fra? Det vil vi gerne høre dig om.

Formålet med nyhedsbrevet er; at dele information om adgang til data, udbud og støttemuligheder, oplysninger om vigtige arrangementer; og i det hele taget nyheder, som kan lette adgangen til rumdata og fremme brugen af rummet i Danmark.

Som led i en evaluering af Brug Rummet nyhedsbrev, vil vi gerne høre din vurdering af nyhedsbrevet som det er i dag, og dine forslag til eventuelle forbedringer af nyhedsbrevets indhold i fremtiden. Derfor håber vi at du har lyst til at udfylde vores spørgeskema der kan findes i nedenstående link.

Spørgeskemaet kan besvares i hele januar 2022.

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 28. november 2022