Gå til indhold
Du er her: Forside Forskning og innovation Rumområdet Aktuelt Nyheder 2022 Spørgeskema: Hjælp EU med at fremme diversitet i rumindustrien

Spørgeskema: Hjælp EU med at fremme diversitet i rumindustrien

Europakommissionen beder virksomheder og personer, som er engageret i rumsektoren, svare på spørgeskemaet, der skal bidrage til at kortlægge diversiteten i den europæiske rumindustri. Undersøgelsen kan besvares til og med d. 30 juni 2022.
Kontakt
Christian Agger Autzen
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 95 27
Email: cagg@ufm.dk

EU's charter om grundlæggende rettigheder og EU-traktaterne fastlægger lighed og ikke-forskelsbehandling som grundlæggende værdier for Den Europæiske Union. I arbejdet for at forhindre diskrimination på grund af baggrund af køn, race eller etnisk oprindelse, religion eller tro, handicap, alder eller seksuel orientering, har Europakommissionen udgivet den følgende spørgeskemaundersøgelse, som er den første omfattende demografiske kortlægning af bl.a. rumindustrien. Den demografiske kortlægning vil hjælpe EU med at udarbejde strategier, der skal bidrage til at fremme diversiteten i rumindustrien.

Undersøgelsen kan besvares af både virksomheder og individer, der er beskæftiget med sektoren. Det forventes, at det tager 10-15 minutter at svare på undersøgelsen, som kan findes her.

Undersøgelsen kan besvares til og med d. 30 juni 2022.

 

Senest opdateret 28. november 2022